• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

04.04.2013

Una seixantena de professionals dels àmbits de l’ensenyament i de la sanitat han participat al taller impartit pel professor Eric Emerson, convidat per AMPANS i ALTHAIA

El Departament d’Ensenyament ha acollit aquest matí una conferència del professor anglès Eric Emerson, sota el nom de “Serveis comunitaris i en xarxa per a infants i adolescents amb alteracions de la conducta”, amb l’objectiu de donar eines per prevenir i tractar els trastorns de la conducta entre la població escolar. A la xerrada, que ha presentat la directora general d’Educació Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament, Alba Espot, hi han participat una seixantena de professionals tècnics dels àmbits de l’ensenyament i de la sanitat que tracten aquesta problemàtica.

Eric Emerson és un dels principals referents mundials en la investigació dels trastorns de la conducta entre la població infantil i juvenil. És un expert dels trastorns de conducta en els entorns escolars i és molt bon coneixedor de la problemàtica que suposa a les aules per l’aprenentatge i la  convivència, a més de la incomprensió i exclusió social que representen per a les persones que els pateixen.

Emerson actualment és professor i investigador de la Facultat de Salut i Medicina de la Universitat de Lancaster (Anglaterra) des de l’any 2000, i professor visitant de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Sydney (Austràlia). També ha estat professor de les universitats angleses de Manchester i Canterbury i ha  col·laborat en nombroses organitzacions d’atenció a la salut i de la discapacitat al Regne Unit i al Canadà.

El professor Eric Emerson serà a Barcelona els dies 4, 5 i 6 d’abril, convocat per les fundacions AMPANS i ALTHAIA. A banda de la sessió impartida al Departament d’Ensenyament, també oferirà una classe en el Curs de Postgrau sobre Alteracions de la Conducta, impulsat  per les fundacions AMPANS i ALTHAIA i que es desenvolupa a la Universitat Internacional de Catalunya, la  UIC.

discapacidad intelectual

Professor Eric Emerson

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.