• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

01.03.2013

AMPANS, La Salle Manresa i els Mossos d'Esquadra celebren junts el dia de la Justícia Social

Més de 300 persones vam celebrar el dia internacional per la justícia social per reivindicar la necessitat de treballar per la igualtat dels drets de les persones, buscar la millora del benestar de la ciutadania, eradicar la pobresa i treballar per la igualtat d'oportunitats per a tothom.

Per a recordar aquesta efemèride, la Fundació AMPANS, el col·legi La Salle de Manresa i els Mossos d'Esquadra de l'ABP Bages, van celebrar una jornada interactiva per apropar i cohesionar als membres dels tres col·lectius, donant suport als objectius descrits.

L'acte va començar amb un manifest per part dels alumnes de 4rt d'ESO de La Salle que actualment estan treballant en diferents projectes d'acció social amb entitats de la comarca i persones ateses a la Fundació AMPANS. El manifest situava a totes les persones com a iguals i diferents alhora, un dels eslògans de l’entitat bagenca, perquè "tots som únics i ens diferenciem pels nostres gustos, habilitats o desitjos. Però també som iguals perquè és segur que totes les persones volem ser estimades i respectades. Per això, totes juntes, hem de seguir el camí cap a la justícia social.”

Seguidament, es va disputar un partit de futbol entre equips formats per membres de les tres institucions, amb la voluntat de simbolitzar el treball conjunt per la consecució d'un mateix objectiu.

A l’acte hi van assistir la regidora de benestar social de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, el cap de l’ABP Bages, Joan Carles Escobar, el director de La Salle, Toni Beltràn, i el president d’AMPANS, Domènec Casasayas. Veure fotos de la jornada

ampans

Equips que van jugar el partit de futbol

 

2 Comentaris

ampanslasalle

Alba Cortina 01.03.2013

Va ser un acte entranyable! Si hi som fem inclusió, cal ser-hi sempre!

ampans

alexis hinojosa perez 08.03.2013

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.