• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

12.02.2013

Neus Munté ha visitat AMPANS en la seva primera visita com a consellera de Benestar Social i Família al Bages

La Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va visitar dissabte AMPANS, en la que va ser la seva primera visita al Bages com a consellera de la Generalitat de Catalunya.

Neus Munté va visitar la residència Julio Payàs (Santa Maria de Comabella, Santpedor), per a persones adultes amb necessitats de suport extens i generalitzat, la llar d’infants i adolescents El Turó (Pineda de Bages), i la llar residènia Urpina (Sant Salvador de Guardiola) per a persones adultes amb necessitats de suport limitat o extens. En declaracions als mitjans de comunicació, la consellera va dir que s’enduia una excel·lent impressió de la professionalitat de l’entitat i la personalització i qualitat en l'atenció a les persones. Segons paraules de la consellera “aquesta primera trobada servirà per seguir avançant en la col·laboració amb l’entitat per donar resposta a les creixents demandes de la societat. AMPANS és un servei de cohesió social i un compromís amb la comarca, amb el país i les persones”.

La consellera Neus Munté també va destacar la preocupació que li va traslladar AMPANS de poder avançar en la formació i la inserció laboral de les persones amb discapacitat i va assegurar que, malgrat la mala salut de l’economia catalana, la col·laboració continuarà i, en la mesura que es pugui, s’intensificarà, apostant per augmentar l’aliança entre les entitats públiques i privades per fer front a les retallades de l’estat. Fotos de la visita

ampans

 Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família,

visitant les instal·lacions d'AMPANS

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.