• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

05.02.2013

Una llar pensada per oferir la relació amb l'entorn. Amb el suport d'Obra Social Unnim Caixa

El servei residencial per a infants i adolescents d’AMPANS dóna atenció a quaranta-quatre infants i adolescents amb una gran diversitat de diagnòstics. El servei i les activitats s’adapten a les característiques personals de cada infant i adolescent en funció de les seves necessitats.

A la llar d’aquests nens i nenes oferim un espai tranquil, segur, confortable i acollidor que permet millorar la qualitat de vida dels infants. Aquest espai, a l’hora, està configurat com un espai d’estimulació multisensorial, per facilitar la relació amb l’entorn i la comunicació. Amb l’ús d’aquest tipus de recursos que serveixen per estimular, relaxar, calmar, incrementar la sensació de seguretat i tonificar, s’aconsegueix millorar la qualitat de vida de les persones ateses, ajustant els estímuls a les necessitats específiques de cada persona.

L’estimulació sensorial va dirigida a persones amb importants limitacions cognitives i motrius. A través d’aquest projecte que té el suport d’Obra Social Unnim Caixa es pretén augmentar l’atenció de la persona afectada a través d´estímuls externs, potenciar el coneixement del seu propi cos i l’espai que l’envolta, intensificar la interacció entre l’infant i el monitor o terapeuta, proporcionar sensacions de benestar físic, i de seguretat i confiança.

 ampans

Usuari d'AMPANS

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.