• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

11.06.2019

La consellera d’empresa i coneixement, Àngels Chacón, i la directora general de GSMA Mobile World Capital, Therese Jamaa, seran aquest dijous a la X Trobada AMPANS i EMPRESA

Ampans-Empresa 21

AMPANS reconeixerà Regió 7, Rossignol i Teknia, en un acte que compta amb el suport del programa Incorpora de "la Caixa"

La manera com Mobile World Capital Barcelona s'enfoca a transformar les vides de les persones a través de la tecnologia, centrarà la ponència de Therese Jamaa

AMPANS celebra aquest dijous la X Trobada AMPANS i EMPRESA, a les 18.30h, a les instal·lacions dels Serveis a la Indústria que l'entitat té al polígon Els Dolors de Manresa. En un acte que compta amb el suport del Programa Incorpora de la Caixa, AMPANS ha escollit aquest emplaçament per a la Trobada, per presentar a les empreses de la comarca la nova nau en la que hi treballen més de 80 persones en el manipulat i muntatge de peces i productes per a les empreses clients.

L'acte s'iniciarà amb una visita a les instal•lacions amb la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, qui també clourà la jornada.
Therese Jamaa, directora general de GSMA a càrrec de Mobile World Capital, pronunciarà una xerrada sobre "Empreses i tecnologia al servei de les persones". GSMA és l'associació que representa a més de 750 operadors de telefonia mòbil i a 400 empreses internacionals de telecomunicacions. Jamaa, que és membre del consell assessor dAMPANS, explicarà com la GSMA reuneix la indústria mòbil en suport dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, i com Mobile World Capital Barcelona també s'enfoca a transformar les vides de les persones per a un futur millor.

Reconeixement a empreses del territori
Durant la Trobada, AMPANS reconeixerà tres empreses per la seva aposta per la sensibilització social i polítiques d'inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat. Les empreses premiades d'aquesta edició són: Regió 7, Rossignol i Teknia. Regió 7, pel treball de sensibilització social en defensa dels drets de les persones amb discapacitat, sent altaveu al llarg dels seus 40 anys d'història. Rossignol, per ser un dels clients més antics i que més confiança han fet a AMPANS al llarg dels anys. I Teknia, per haver apostat per AMPANS en un tipus de feina d'alt valor afegit.

AMPANS lliura aquests reconeixements des de l'any 2015 i les empreses premiades fins ara han estat: Gates, Stradivarius, la FUB, Denso, Oliva Torras, el Consorci del Bages per a la gestió de residus i la fundació Althaia.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.