• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

31.05.2019

Estem ultimant els detalls per a la inauguració de l’Art de Viure

LART DE VIURE

Serà avui a les 16h, i comptarà amb l'acte inaugural, visita a les instal·lacions, pica-pica i mostra d'art

Estem acabant els últims detalls per aquesta tarda. A les 16h inaugurem 'L'Art de Viure', el nou servei de Centre Ocupacional a Manresa. Hem reconvertit l'antiga Industrial Elèctrica Manresana, al carrer Bernat Cabrera, en un taller d'art i d'expressió plàstica on hi participen persones amb discapacitat intel·lectual i amb interès i habilitats artístiques que desenvolupen el seu talent i creativitat.

El centre té 80 places de servei ocupacional, adreçat a persones majors d'edat, amb discapacitat intel·lectual, i 31 de servei Prelaboral, que atén a persones amb malaltia mental. El servei de Centre Ocupacional té per objectiu acompanyar i donar suport a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual a potenciar i mantenir les seves capacitats, vetllar per la seva màxima autonomia personal i social, i fomentar la inclusió a la societat.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.