• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

11.04.2019

La campanya de Llegats Solidaris d’AMPANS es va presentar dimarts al Palau Macaya de Barcelona

Pinya-llegats

La Coordinadora Catalana de Fundacions va convidar AMPANS a presentar la campanya de Llegats Solidaris que ha posat en marxa per explicar com l'entitat transforma en oportunitats allò que rep de la solidaritat. Els casos de transformació social de Comabella, Urpina, la casa Magnet i els pisos de Prudenci Comellas de Manresa, projecte aquest darrer en procés de desenvolupament, van centrar la presentació. L'entitat va posar l'accent en la confiança que genera una trajectòria de més de 50 anys, i una capacitat de transformació i transparència que legitima seguir demanant la confiança de la societat.

La presentació es va fer dins de la que va ser la 1a Jornada de Captació de Fons organitzada amb èxit per la Coordinadora Catalana de Fundacions, amb l'objectiu de crear un espai per compartir un conjunt de noves experiències de captació de fons, molt diverses en les causes, en els tipus i motivacions dels donants.

Precisament, els Llegats Solidaris d'AMPANS dibuixen un nou perfil de donant, un donant actiu, que fa un llegat en vida, que s'implica, participa del projecte i el veu fer realitat.

La presentació d'AMPANS va compartir taula amb la fundació Arrels, i en el decurs de la Jornada s'hi van explicar experiències com la campanya Para los Valientes de l'Hospital de Sant Joan de Déu, que va ser la ponència inaugural.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.