• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

24.05.2018

La residència Julio Payás fa 25 anys amb el repte d’atendre la demanda i crear serveis específics per a persones amb necessitats de suport generalitzat

Residència J P 25 anys 65

El secretari d'Afers Socials i Família, Francesc Iglesies, l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina, i el president d'AMPANS, Sebastià Catllà, van participar a la celebració al costat de persones usuàries, famílies i l'equip de Julio Payás

La Residència i Centre de Dia Julio Payás ha celebrat 25 anys aquest cap de setmana amb una jornada festiva de portes obertes que va comptar amb la participació del secretari d'Afers Socials i Família, Francesc Iglesies, l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina i el president d'AMPANS, Sebastià Catllà. El secretari d'Afers Socials i Família, Francesc Iglesies, va felicitar la residència Julio Payás i AMPANS per la trajectòria i la tasca que duen a terme, i va puntualitzar que cal revisar el model d'atenció a la dependència.

L'any 1993 AMPANS va obrir la residència Julio Payás, que va suposar un pas endavant per a una atenció digna i de qualitat cap a les persones que requerien un suport continuat i generalitzat. La residència era una necessitat urgent per a famílies que es feien grans i amb fills adults, i necessitaven un equipament residencial que oferís una atenció de calidesa, un entorn acollidor i familiar.

Actualment, Julio Payás acull 68 persones en places de residència i 17 en Centre de Dia. Els principals reptes són, atendre la demanda i crear serveis específics per a persones amb necessitats de suport generalitzat i trastorns de conducta associats a la discapacitat.

La residència porta el nom de Julio Payás com a reconeixement a la seva persona i a la seva família, especialment a ell i a Rosa Puigarnau, la seva esposa, que van fer donació de la finca de Comabella, on AMPANS hi té gran part dels seus serveis i que va permetre que l'entitat pogués créixer tal com és ara.

Podeu veure l'àlbum de fotos aquí

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.