• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

17.05.2018

El xef Diego Alías farà equip amb el Canonge per celebrar el 10 aniversari, amb un sopar “10 anys en 10 plats” i la fusió de Ca L’Amador (Josa del Cadí) + Canonge

Josa-estovalles-bones

Diego Alías, xef del restaurant Ca l'Amador, de Josa del Cadí, cuinarà a quatre mans amb el Canonge un menú degustació per commemorar els 10 anys del restaurant d'AMPANS. Serà el proper 7 de juny al vespre i amb el lema "10 anys en 10 plats" fusionarà les cuines de les dues comarques, l'Alt Urgell i el Bages. Les inscripcions ja estan obertes!

El sopar Ca l'Amador + Canonge s'emmarca dins el programa d'actes dels 10 anys del restaurant Canonge, que ha contractat 21 persones amb disCapacitat i malaltia mental al llarg dels seus 10 anys de vida i que actualment dóna feina estable a 13 persones.

Empar Moliner i Joan Soler van precedir Diego Alías en els 10 anys de Canonge, i el seguiran més actes

El programa del 10 aniversari va arrencar amb un sopar-tast amb Empar Moliner i l'enòleg Joan Soler, que van presentar els nous vins Urpina, un sumoll i un cupatge a base de Mandó, i va servir per fer una dinàmica participativa que donarà nom als vins que AMPANS està a punt de treure al mercat. Podeu veure la galeria de fotos del sopar, aquí.

Entre els actes previstos i que s'allargaran durant el 2018, el Canonge també ha programat un un tast vertical de l'U d'Urpina i una competició entre els formatges Serrat Gros d'Ossera i els Formatges Muntanyola, d'Urpina, un projecte d'AMPANS.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.