• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

22.12.2017

AMPANS renova el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+ i es consolida com una organització referent del sector social

20160128MB PrEnable0015

AMPANS acaba de revalidar el Segell d' Excel·lència Europea EFQM 500+ amb una puntuació que supera l'anterior i l'aproxima als 600 punts, i es consolida entre un grup molt reduït d'organitzacions i empreses amb un sistema d'assegurament de la qualitat reconegut amb aquesta acreditació.

El Segell que atorga el Club Excel·lència en Gestió en representació de l'European Foundation for Quality Management (EFQM), és un reconeixement a una forma de fer bé les coses, una cultura de treball que proporciona a les organitzacions una visió global per impulsar i estimular la millora contínua, permetent a les organitzacions comprendre la relació que hi ha entre allò que l'organització fa i els resultats que obté.

L'EFQM és una fundació sense ànim de lucre amb seu a Brussel·les que compte amb més de 500 socis repartits en més de 55 països. Aquesta fundació defineix el Model EFQM de Qualitat i Excel•lència com a via per a l'autoavaluació i la determinació dels processos de millora contínua en entorns empresarials i organitzatius tan públics com privats, i és un referent per a les empreses i organitzacions de la Unió Europea.

En el darrer acte d'entrega del segell EFQM 500+, AMPANS va comptar amb destacades figures de l'àmbit empresarial i econòmic, com és el cas de l'economista Xavier Sala i Martin que va destacar la capacitat d'AMPANS per innovar afirmant que aquesta organització "ha inventat un nou model d'entitat social que d'aquí a uns anys molts imitaran".

Pel Director General d'AMPANS, Toni Espinal, la revalidació per tercera vegada consecutiva d'aquest segell amb millor puntuació "és fruit de la implicació del personal d'AMPANS, el principal actiu de l'entitat, i és per tant un reconeixement a molts anys de treball, impulsant de forma permanent accions de millora descrites als plans estratègics de l'entitat".

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.