• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

09.06.2017

Segona trobada del Consell Assessor d’AMPANS

Consell Assessor 12

AMPANS ha reunit per segona vegada el seu Consell Assessor a Santa Maria de Comabella, Santpedor, on l'entitat té els serveis centrals. La trobada ha servit per fer un repàs de l'acció que ha dut a terme des de principis d'any, moment en què es va constituir l'òrgan assessor, i per enfocar els reptes de present i futur.

La formació per a l'ocupació i el desenvolupament personal ha estat un dels temes que han centrat la trobada; juntament amb el debat sobre quin ha de ser el model d'acompanyament que haurà de prevaldre per fer front a l'entorn canviant en el que vivim.

Xavier Sala-i-Martin, Sílvia Cóppulo o Therese Jamaa, són alguns dels membres del consell, juntament amb una vintena de personalitats destacades en diferents àmbits d'activitat i coneixement, com el social, el de la comunicació, el de l'economia, el de l'empresa, el món acadèmic o el món laboral.

La seva experiència i visió ajuden AMPANS a anticipar-se als nous escenaris provocats pels canvis socials, tecnològics i econòmics en els que haurà de donar resposta als reptes de futur en els serveis a les persones amb necessitats de suport.

Consulta l'àlbum de fotos aquí.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.