• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

09.06.2017

AMPANS reuneix per segona vegada el seu Consell Assessor per abordar aspectes de present i de futur en els diversos àmbits dels que són referents, des del tecnològic, a l'econòmic, l'educatiu o la comunicació

Consell Assessor 12

AMPANS ha reunit per segona vegada el seu Consell Assessor a Santa Maria de Comabella, Santpedor, on l'entitat té els serveis centrals. La trobada ha servit per fer un repàs de l'acció que ha dut a terme des de principis d'any, moment en què es va constituir l'òrgan assessor, i per enfocar els reptes de present i futur.

La formació per a l'ocupació i el desenvolupament personal ha estat un dels temes que han centrat la trobada; juntament amb el debat sobre quin ha de ser el model d'acompanyament que haurà de prevaldre per fer front a l'entorn canviant en el que vivim.

Xavier Sala-i-Martin, Sílvia Cóppulo o Therese Jamaa, són alguns dels membres del consell, juntament amb una vintena de personalitats destacades en diferents àmbits d'activitat i coneixement, com el social, el de la comunicació, el de l'economia, el de l'empresa, el món acadèmic o el món laboral.

La seva experiència i visió ajuden AMPANS a anticipar-se als nous escenaris provocats pels canvis socials, tecnològics i econòmics en els que haurà de donar resposta als reptes de futur en els serveis a les persones amb necessitats de suport.

Consulta l'àlbum de fotos aquí.

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.