• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

06.04.2017

AMPANS posa en marxa un nou espai de formació al centre de Manresa

 Local carrer Barcelona 4

Els cursos programats van adreçats a persones que volen millorar les seves competències i habilitats, tant personals com professionals


AMPANS engega un local de formació al carrer Barcelona de Manresa. Un nou espai centrat en l'aprenentatge com a instrument clau en la millora de les habilitats de les persones; per desenvolupar coneixements, aptituds i actituds personals que permetin donar resposta a les necessitats laborals i d'adaptació a una societat i món laboral en canvi constant.


AMPANS, amb un model d'experiència en l'acompanyament i recerca d'oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, s'ha obert a totes aquelles persones amb necessitats formatives després que la demanda de formació i orientació laboral s'ha doblat en els últims quatre anys. Si l'any 2013 l'entitat va formar una seixantena de persones, l'any 2016 n'ha format més d'un centenar i de cara al 2017 preveu formar al voltant de 400 persones.


Els cursos programats al local del carrer Barcelona van enfocats al negoci digital, el social media i al màrqueting digital; a més d'un ventall d'oferta en formació contínua amb cursos de coaching, gestió de l'estrès, mindfulness, lideratge d'equips, habilitats de comunicació i tècniques de relaxació, entre d'altres.


Les diferents formacions, subvencionades pel Consorci per a la Formació contínua, el SOC i el Fons Social Europeu, compten amb formadors de primera línia en cada àmbit professional. Les inscripcions estan obertes per a tots aquells que vulguin apuntar-s'hi.

4 Comentaris

Formacio en mindfulness i tecniques de relaxacio

Silvia Sanchez Martinez 07.04.2017

estic interessada en tenir formacio de tecniques de relaxacio i la practica de mindfulness

Relaxació

Dolors Castías 07.04.2017

Jo també voldria formació en mindfulness.

Gestio de l' estres

Anna Puigdellivol 09.04.2017

Estic interessat en el curs de relaxacio i gestio de l'estres i el mindfullness

Formació contínua

Gemma Sabata Roig 10.04.2017

Hola Silvia, Dolors i Anna;

En resposta als vostres comentaris, comentar-vos que podeu trobar més informació en l'apartat Formació i inserció de la web d'Ampans i contactar amb el correu electrònic formacio@ampans.cat deixant les vostres dades. Ens posarem en contacte amb vosaltres per ampliar la informació. Gràcies per la vostra confiança!

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.