• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

14.02.2017

AMPANS busca voluntaris ‘extraordinaris’ per un programa de mentoria social

paraigua baixa

L'objectiu és oferir suport i acompanyament a joves perquè donin el millor d'ells mateixos en l'àmbit personal i professional

AMPANS engega Extraordinaris, un programa de mentoria social que busca voluntaris que siguin el referent de joves d'entre 16 i 24 anys que no treballen i han abandonat prematurament els estudis. 

Es busquen persones de més de 25 anys, que vulguin acompanyar aquests joves i els ofereixin orientació, suport i acompanyament ampliant el seu cercle social i proporcionant-los eines per a un bon desenvolupament de competències per a la vida. Persones dinàmiques i disposades a escoltar, amb habilitats socials i motivades per potenciar les aptituds d'aquests joves.

Després d'una entrevista de selecció, els voluntaris rebran formació i acompanyament professional per ajudar en el suport amb la persona jove a la que acompanyen.

AMPANS ja està duent a terme una tasca de mentoria similar dins el programa UniversiMÉS, on els nois i noies d'AMPANS que van a la UManresa disposen d'una parella universitària, un estudiant que els fa de guia i amb qui comparteixen tot tipus d'impressions i experiències.

3 Comentaris

Voluntaria, amb coneixements,molts anys treballant amb gent discapacitada.

Anna Belén cerro 15.02.2017

Tinc 40 anys i mare de tres fills...
Soc tecnic sanitari

Gràcies Ana Belén

Joana Tubau 16.02.2017

Hola Ana Belén! t'escrivim des del Departament de Comunicació d'AMPANS. Moltes gràcies per interessar-te pel nou programa. Des de Voluntariat, la Tina es posarà en contacte amb tu via mail. Una abraçada!

interesada en participar

Frine Gadea 29.06.2017

Hola, he trabajado en mentoria de startups, y en proyectos sociales, por lo que me encataria juntar estas dos experiencias y ayudar en este programa. Gracias

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.