• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

28.11.2016

AMPANS contracta 9 persones beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, joves amb formació que actualment no estudien ni treballen

 

Garantia juvenil

 

AMPANS ha contractat durant el 2016 un total de 9 joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Es tracta d'una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil i inserir al món laboral joves formats que no estudien ni treballen. L'objectiu és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació i millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral.


Per poder accedir al programa els joves han d'haver finalitzat estudis superiors, tenir menys de 30 anys i portar com a mínim un mes inscrits a l'atur. El programa de garantia juvenil ha donat una subvenció a AMPANS perquè un total de 9 persones s'incorporin a diferents centres i serveis amb un contracte laboral en pràctiques de 6 mesos de durada, finalitza el mes de maig del 2017.


Entre els joves d'aquesta fornada hi trobem un tècnic en prevenció de riscos laborals, una tècnica en comunicació, una en inserció laboral, dues auxiliars tècniques educatives, dues tècniques administratives, un tècnic en activitats esportives i un en activitats de coneixement del medi natural.

AMPANS ha volgut aprofitar l'oportunitat d'haver incorporat a la plantilla un grup de persones joves i que formen part de diferents centres i serveis per obtenir-ne una visió global i nova de l'entitat. Per això, els joves compten amb un seguiment individual i grupal. Es troben un cop al mes per comentar el funcionament dels serveis i les dificultats en què es troben; un grup de professionals de la casa són els encarregats de dinamitzar les trobades i fer-ne el seguiment. L'objectiu és focalitzar les mancances que perceben els joves i poder fer una anàlisi per reforçar-les amb la incorporació de nous mecanismes.

 

logo-generalitat-catalunya     soc logo    SEPE    logotipIniciativaocupaciojuvenil

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.