• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

01.07.2020

Les Llars Urpina i La Colònia han fet 10 anys

lacolonia- inauguració

Els dos equipaments han estat un model residencial pioner i d'innovació arquitectònica

Les llars Urpina i La Colònia han fet 10 anys aquest mes de juny. Dos equipaments que han estat un model residencial pioner i d'innovació arquitectònica i un gran pas per l'entitat en l'atenció a les persones. La seva inauguració, que va ser consecutiva coincidint dos dies seguits, va acollir centenars de persones i va comptar amb la presència de la consellera d'Afers Socials i Famílies d'aquell moment, Carme Capdevila.

A La Colònia, a Súria, vam convertir una caserna de la Guàrdia Civil, que havia estat antigament habitatge de treballadors de les mines, en una llar per a 24 persones. Una rehabilitació que ha conservat el llegat històric.

Urpina és una història de solidaritat i emoció. La donació de la família Vila Isern ens va permetre construir una llar per a 24 persones en un entorn rural. Un habitatge innovador, configurat a partir de l'ensamblatge per mòduls i que ens va permetre una construcció eficient i respectuosa amb el paisatge.

Foto 03 Foto 29

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.